sfeerbeelden Frans Landbrood

desembrood-bij-de-barbecue-of-zelfgemaakte-tomatensoep

Desembrood smaakt in de zomer superlekker bij zelfgemaakte tomatensoep
In het najaar zie ik altijd een grotere belangstelling voor (desem)brood bakken. En eigenlijk vind ik dat een beetje vreemd. Want wat eet je dan in het voorjaar en in de zomer? Of koop jij het desembrood dan in de winkel?

sfeerbeelden Frans Landbrood

Hartig desembrood bij salades en BBQ
In mijn workshop leer je hoe je een hartig knoflookkruidenbrood kunt bakken. Dat is zo’n lekker brood! Ik bak het brood regelmatig en eet het dan bij een zomerse salade, tomatensoep (of een andere soep). Maar het smaakt ook bijzonder goed bij een barbecue of zomers buffetje. Nou ja… je begrijpt het al: ook in de zomermaanden is het de moeite waard om desembrood te blijven bakken!

3 x zelfgemaakte tomatensoep
Er gaat weinig boven een zelfgemaakte tomatensoep. Neem zongerijpte tomaten en proef de zomer! Kijk hier voor drie beproefde verschillende versies van tomatensoep:
lichtgebonden tomatensoep
tomatensoep met rode peper en kokosmelk
tomatensoep puur



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *