vakantie voordeel voor thuisblijvers

voordeel-voor-Early-bird-of-thuisblijver

Blijf je thuis of ga je met vakantie? Pak € 10 vakantiekorting
Steeds meer mensen kiezen ervoor om lekker thuis te blijven. Je slaapt in je eigen fijne bed, zonder Italiaanse of Franse muggen. ‘s Ochtends ligt je krantje op je te wachten en de kat is blij dat je er bent. Dat stokbroodje en die croissants die koop je gewoon bij de bakker om de hoek. Je hoeft niet met je wc rolletje de camping rond te lopen, op je beurt te wachten en terug te deinzen omdat een kind voor jou toch niet zo zelfstandig naar de wc kon… Geen lange rijen bij de douches die 15 seconden te heet of te koud water geven en je telkens op een knop moet drukken voor weer 15 seconden gloeiend heet water terwijl je met je slippers in de haren van jouw voorganger staat… bleh! En omdat iedereen weg is, kun jij op je gemak naar het strand rijden! Je komt niet terug in een verdorde tuin, maar kunt alles mooi bijhouden en genieten van de verse kruiden in de potten op je terras.

Is het een beetje regenachtig
Als het eens een dagje wat minder mooi weer is of als je gewoon zin hebt om een dag thuis te blijven dan pak je dat boek waar je maar niet aan toe kwam. Je zakt in die comfortabele stoel met die fijne kussens. Voor jou geen campingstoeltje of de hele dag in de regen in de tent wachten tot het droog is. Na een uurtje lezen met jouw favoriete muziek op de achtergrond en de kat aan je voeten, bedenkt je wat je zo eens gaat doen.

Nu maak ik eens tijd voor…
Gelukkiger worden in 14 dagen
De suiker detox
De heg in de tuin snoeien
Mijn nagels lakken
Een boek lezen over de werking van de benzinemotor
Het borstelen van mijn kat
Altijd al een desembrood willen bakken…

Ja ik doe mee met de workshop

Daar kan ik jou mee helpen
Begin tijdens jouw vakantie met de workshop desembrood bakken. Je hebt de tijd om op je gemak de vier verschillende broden te kneden, laten rijzen en te bakken. Af en toe lees je een stukje in de verhelderende achtergrond informatie. Je bekijkt eens een instructievideo. Tussendoor heb je uren de tijd om je eigen gang te gaan. Want dat werkt zo met desembrood. Het is ‘slow cooking’ op zijn best. Deze vakantie kies jij voor ontspanning & combineert het nuttige met het aangename. Want ‘s ochtends haal je geen stokbrood of croissant bij de bakker, nee jij eet jouw zelfgebakken zoete specerijenbrood! En bij de salade voor de lunch snij je een sneetje speltbrood. In de avond steek je de BBQ aan en geniet je alvast van een stukje knoflookkruidenbrood met een koel glas bier of rosé. Het Franse landbrood neem je de volgende dag mee als je een stukje gaat fietsen. Met die paté en Franse kaas erbij is dat geen vervelende lunch…

volg een workshop tijdens de vakantie

Of ben jij een early bird?
Jij trotseert de lange en vermoeiende reis en weet dat dit ook bij de vakantie hoort. Als je eenmaal bent neergestreken dan geniet je volop van je vrije tijd.  Ondanks het snurken vanuit de naastgelegen tent maak jij je niet druk want je kunt toch uitslapen… Tijdens het wachten in de rij voor de kampwinkel, knoop je een gesprekje aan met de man achter jou. De colonne mieren die over de tafel lopen en bezit hebben genomen van de tent worden doortastend weggeborsteld. Het zeewater is heerlijk warm en het is maar vijf minuten lopen vanaf je vakantieadres. Tussendoor haal je een ijsje (waarom is het schepijs hier zoveel lekkerder?). Door de kruidige geur van de lavendel en warme wind weet je dat je niet meer thuis bent. Niemand die jou lastig valt en je bent even uit de dagelijkse sleur thuis.

Eenmaal thuis…
Ja die vervelende berg met wasgoed moet even worden weggewassen. Daarna de rest van de (camping)spullen uitpakken en weer opbergen tot het volgende jaar. De vlooienplaag wordt even opgelost. Straks haal je de kat weer op bij het logeeradres. Vannacht slaap je weer lekker in je eigen bed. Je kijkt verbaast naar jouw mooie en ruime huis en neemt snel een verfrissende douche (wat schoon!). Vervolgens geef je de planten in huis water (die hebben dat nu echt nodig) De tuin en/of de planten op het balkon komen morgen wel! Na het sorteren van de post en het lezen van de e-mailberichten neem je een adempauze en bedenkt dat je morgen weer moet werken. Maar het was wel een fijne vakantie! Je kunt er nu weer tegenaan. En je weet dat die leuke workshop op je ligt te wachten.

profiteer van de vakantie voordeel van desembroodbakjezelf

Starten met de workshop
Jij was namelijk zo slim om de online workshop te kopen tijdens de vakantie. Daarom kun je na de vakantie extra voordelig beginnen met desembrood bakken. Die ligt op de plank op jou te wachten en je kunt starten wanneer jij dat wilt. Op elk tijdstip van de dag: 7 x 24. Geen tijddruk want je kunt jarenlang inloggen op deze cursus. Jij leert gezonde en pure desembroden te bakken met natuurdesem. Na de workshop kun jij voortaan zelf brood bakken en daar heb je een leven lang plezier van!

Het vakantie voordeel
Van 1 juli t/m 26 juli profiteer jij van € 10 vakantiekorting. De workshop kost tijdens deze vakantie voordeel actie geen € 75 maar € 65! Bovendien krijg je een portie desem opgestuurd. Je bespaart hiermee tijd en moeite. Hier lees je hoe je desem in de vakantie goed kunt houden.

Ja ik doe mee met de workshop

Bekijk de video met impressies van de workshop

Meer informatie over de workshop kun je hier bekijken.

Alle thuisblijvers en vertrekkende vakantiegangers wens ik een fijne zomer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *