KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE +

De workshop kost € 75. Wil je toegang tot het online programma of meer informatie ontvangen? Stuur een mail naar info@desembroodbakjezelf.nl.

Desembrood is puur brood zonder kunstmatige toevoegingen. Het lange rijpen van het deeg zorgt voor een bijzonder smaakvol brood. Bovendien is het licht verteerbaar en bevat het gezonde vitaminen en mineralen.

Irene Schaap

Lees vooral verder als een
of meerdere punten jou aanspreken

  • Mijn speltbrood koop ik bij de bakker en dat is best wel duur. Ik wil leren om het zelf bakken.
  • Door mijn gevoelige darmen eet ik alleen zuurdesembrood.
  • Ik eet alleen puur brood met biologische ingrediënten.
  • Ik wil graag een goed desembrood leren bakken. Zo'n brood met mooi mals kruim en een knapperige smaakvolle korst.
  • Vanwege allergie of voedsel intolerantie wil ik mijn eigen brood gaan bakken.
  • Ik zoek een praktische cursus of workshop maar wil wel wat diepgang.
  • Ik eet graag volwaardig voedsel en daarom kies ik voor zuurdesembrood.
  • Ik ben een beginnende desembrood bakker met weinig ervaring en wil graag een goede basis.
  • Ik mag geen bakkersgist eten vanwege candida schimmel.
  • Ik heb het boek van Michael Pollan gelezen (een pleidooi voor echt koken) waarin hij een heel hoofdstuk opnam over desembrood. Dat wil ik ook graag leren bakken: een volkorenbrood dat voedt door de vezels, vitaminen en mineralen.

Ja ik wil meer informatie over de workshop!

De online workshop kost € 75. Wil je toegang of meer informatie  (zoals een filmpje met impressies en een uitgebreide omschrijving van de workshop) ontvangen? Stuur een  mail naar info@desembroodbakjezelf.nl.

start workshop desembrood bakken


Januari '17: 'De opzet van de cursus is perfect: theoretische informatie over tarwesoorten is uitgebreid en zeer goed leesbaar. Ik heb alle schriftelijke informatie uitgeprint en heb zodoende een heel leuke cursus-map kunnen samenstellen. Tezamen met de video’s maakt dat een compleet instructief geheel waardoor het mislukken van broodbaksels bij mij tot het verleden behoort. Bovendien is het heel leuk broodbakken zo. Ik kan de cursus zeker aanraden voor diegenen die aan de slag willen met desembroden bakken.'


Floor van Santen

Workshop desembrood bakken

  • Receptuur en stappenplan voor: Frans landbrood, speltbrood, gevuld zoet specerijenbrood en gevuld hartig kruidenbrood
  • Online instructievideo's over desembrood en broodbakken
  • Online theorie desembrood en broodbakken
  • 7 x 24 uur inloggen en de modules volgen
  • Geen (brood)bak ervaring nodig
  • Leuk, leerzaam en lekker!
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE +

De workshop kost € 75. Wil je toegang tot het online programma of meer informatie ontvangen? Stuur een mail naar info@desembroodbakjezelf.nl.